Feedback van klanten Delen

Niek

Coach Toon is de definitie van Coach zijn, en wat de mensen verwachten van een Coach.  Toon heeft een heel goed luisterend oor, weet perfect de bruikbare zaken uit een babbel te filteren, om er vervolgens met gestructureerde werkpunten zaken naar boven te halen, zonder enige druk.
De werkwijze blijft een theoretische wetenschap, maar Toon weet dat perfect uit te spelen.  Hij was stipt, bereikbaar, flexibel en bergripvol in het (her)maken van een afspraak.  Kortom, heel tevreden van deze 4 sessies !

Tim

Ik volgde na het intake gesprek de Loopbaancoaching. Mijn doel was te leren ‘wat wil ik in mijn verdere professioneel leven'. En bij Toon krijg je veel meer. Je ontdekt vooral jezelf en dit via een professionele en persoonlijke begeleiding. Doelgerichte vragen, opdrachten, een professionele test en vooral open communicatie brengen je tot een checklist, een soort kapstok voor jezelf. En deze kan je zowel professioneel als privé van nut zijn.

Lien

Loopbaanbegeleiding met Toon verliep heel goed!  Ik kan het iedereen, die wat in de knoop zit met verdere leven/werk keuzes, aanraden!! Toon hielp me nadenken op een gestructureerde manier en de oefeningen hielpen om een goed beeld te krijgen wat ik verder écht wil! Waar ik de bomen niet meer door het bos zag, maakte Toon een padje door het bos zodat ik de bomen weer kon zien.

Ronja

Ik volgde na een intakegesprek een traject loopbaanbegeleiding.  Professioneel, respectvol, transparant, verhelderend en hier en daar een challenge om out of the box stappen te durven zetten.  Aanrader!

Alena

Toon is niet alleen ervaren loopbaancoach, hij heeft ook business ervaring als manager en team verantwoordelijke.
Hij weet dus zijn ervaringen tijdens een loopbaantraject te combineren en geïnteresseerden op beide vlakken begrijpen en begeleiden.  Toon is rustig, professioneel en to the point.
Na het loopbaantraject met Toon is men enkele eye-opening momenten rijker.

Kristof

Het zijn maar 4 sessies zou men denken maar aan de hand van doelgerichte vragen deed je me stilstaan bij bepaalde dingen, die ik voorheen niet of te weinig zag (of niet wou zien).
Je koppelde hier steeds op terug en die reflectie had/heb ik vooral nodig. Het zorgt er momenteel voor dat ik vol nieuwe energie kan verder gaan.
Maar ook dromen van meer. Daarnaast heb ik voor mezelf een handige kapstok/tool om te weten wat ikzelf belangrijk vind in mijn loopbaan en waar ik zeker rekening moet mee houden.  Iets wat het slagen of niet slagen van een job wel sterk kan bepalen.

Clément

In dit korte traject hebben we naar mijn aanvoelen veel kunnen doen. 
Met de vragen die je stelt komen de onderbewuste antwoorden naar boven, waarnaar je als persoon op zoek bent.

Kristof

Ik ben zeer tevreden over mijn loopbaanbegeleiding bij Toon. Het klikte meteen en ik voelde me zeer op mijn gemak. 
Ik kreeg enkele onverwachte eye-openers tijdens de verschillende sessies waar ik echt iets aan had. 
Onze gesprekken bezorgden me de energie, maar vooral de rust die ik nodig had tijdens een moeilijke periode. 
De spiegels en inzichten die ik aangereikt kreeg, zijn tools waar ik ook na het traject naar teruggrijp om balans te behouden. 

Alexander

Toon heeft me succesvol (heb een nieuwe droomjob gevonden !) geholpen met het zoeken naar de waarden / criteria die voor mij belangrijk zijn in een job en de omgeving errond. Hij deed dit op een rustige, integere, vraagstellende wijze.

Stefanie

De vraagstelling was gericht en toen ik andere thema’s aanraakte slaagde je erin om de focus te behouden en me op een slimme manier terug naar 1 thema te brengen.  Ik mocht twee /drie oefeningen doen die een stelling bewezen in de praktijk wat zo ook beter gememoriseerd kan worden.  Verder werden theoretische modellen aangehaald om dingen te illustreren wat mij wel hielp om puzzelstukken in elkaar te doen vallen

De toon van het gesprek was respectvol en vlot maar Toon de coach hield wel het gesprek – mijn blabla- onder controle en had de leiding.  Het stemtimbre en uw focus gaven een geruststellend gevoel.
Er was ook een conclusie na dit gesprek waar nog verder op gewerkt kan worden – ik laat het even bezinken nu – en misschien wil ik er later nog dieper op ingaan…

Sien

De start van het gesprek was zeer goed waarbij een helder verloop van het gesprek geschetst werd en ik meteen op mijn gemak gesteld was.  Ook tijdens het gesprek voelde ik mij op mijn gemak omdat Toon zeer goed luisterde en goeie vragen stelde.  Af en toe werden goeie tips gegeven (bv. energiedagboek bijhouden om eigen grenzen te leren kennen) en zorgde Toon ervoor dat ik acties voor mezelf definieerde.
Heel goed vond ik ook dat Toon benadrukte dat hij zelf geen arts of psycholoog is en dat hij hun advies sowieso niet wil ondermijnen.