Verloop van een traject Delen

Elke coaching start met een gratis intake gesprek, waarbij wij mekaar leren kennen.  Je licht jouw coachvraag toe en we exploreren dit thema een eerste keer zonder er al heel diep op in te gaan. 

Het is vooral de bedoeling om te weten te komen of er een ‘klik’ is tussen ons.  Zelf kan ik bij het einde van dit gesprek uitmaken of jouw vraag binnen mijn expertise ligt.

Als we samen beslissen om het traject effectief te starten, plannen we een aantal sessies van één of anderhalf uur in.  Hierbij worden de initiële vraag en onderliggende thema’s uitgediept voor zover jij dit als coachee wil.
De bedoeling is dat jij voor jezelf kan bepalen waar beweging of verandering mogelijk en nodig is.  Voor- en nadelen worden afgewogen en factoren die kunnen meewerken of die je kunnen tegen houden, worden in kaart gebracht.

Je komt tot jouw eigen actieplan om jouw situatie aan te pakken.  Hierbij gaat het altijd over dingen die je zelf onder controle hebt of zelf kan beïnvloeden.  Uiteindelijk is de bedoeling dat je tot een nieuw inzicht komt en effectief start aan jouw veranderingsproces.

Daarna ga je zelf verder want als coach geloof ik dat jij dit kan.